Workshop

Wij bieden ook de mogelijkheden om bij ‘van de Houtmijn’ zelf aan de slag te gaan. Onder begeleiding van een ervaren meester maak je je eigen werkstuk. We bieden momenteel twee workshops aan

• Bring Your Own Wood – Maak je eigen vergader- of eettafels van je eigen hout

• Maken van een houtgravure met laser

BRING YOUR OWN WOOD – MAAK JE EIGEN VERGADER- OF EETTAFELS
Heb jij zelf een houten tafel die je wil refurbishen, groter maken of voorzien van een ander onderstel? Onder begeleiding van een meester meubelmaker, Onder begeleiding van een meester meubelmaker, leer je e ga je aan de slag met jouw project.

Tijdens de intake van deze workshop bespreken we jouw schetsontwerp. Wat wil je maken en wat moet het resultaat zijn? Mogelijk heb je een eigen tafel die je wilt bewerken. Als je geen tafel hebt, dan helpen we je aan een tafelblad die je bij ons kunt aanschaffen.
MAKEN VAN EEN HOUTGRAVURE MET LASER
In deze workshop leren gaan we met je aan de slag om met een houtgravure te maken met een laser-graveer machine. Onder begeleiding van de meester maak je een lijntekening. Dat mag je eigen ontwerp zijn of op basis van een foto. Je maakt je ontwerp op papier of op je laptop. Vervolgens gaan we dat ontwerp voor jou op een houten paneel laseren.

Voor deelname aan één van de workshops neem contact met ons op!